• Gratis verzending vanaf 50€ ex btw.
  • Kwaliteit aan betaalbare prijzen
  • Snelle levering
  • Geschenk bij elke bestelling
HOME » Behandelingen » Permanente Laserontharing

Diode Ice Laser

De Diode Ice laser die wij gebruiken in ons instituut is volledig pijnloos en bevat 3 lasers, waardoor alle haartjes (donkere, blonde en donshaartjes) zullen verwijdert worden. De behandelkop koelt tot -23 graden waardoor de gehele behandeling pijnloos is! Na 1 behandeling zal u al het verschil merken!

HOE WERKT DE LASERBEHANDELING?

Lasers zenden een golflengte van licht uit met een specifieke enkele kleur. Wanneer dit gericht is op de huid, wordt de energie van het licht overgedragen op de huid en haarpigment melanine. Dit warmt op en beschadigt het omringende weefsel.

Maar om haar permanent te verwijderen en schade aan het omringende weefsel te minimaliseren, moet de laser op specifieke cellen worden gericht. Dit zijn de stamcellen van de haarzakjes, die in een deel van het haar zitten.

ZAL HET HAAR PERMANENT VERWJDERD ZIJN?

Laserbehandeling kan de dichtheid van het haar permanent verminderen of ongewenst haar permanent verwijderen.

Permanente vermindering van de haardichtheid betekent dat sommige haren na een enkele kuur zullen teruggroeien en dat je meerdere laserbehandelingen zult nodig hebben.

Permanente ontharing betekent dat geen van de haren in het behandelde gebied teruggroeit na een enkele kuur en dat er geen doorlopende lasertherapie nodig is.

Of haar permanent wordt verwijderd of alleen maar in dichtheid wordt verminderd, wordt beïnvloed door:

- de kleur en dikte van de te behandelen haren

- de kleur van de huid van de patiënt

- het type en de kwaliteit van de gebruikte laser

Als u echter grijze haren heeft, die geen melaninepigmentatie hebben, werken de momenteel beschikbare lasers niet.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

De diodelaser heeft een hoog slagingspercentage en biedt een permanente oplossing voor ongewenst haar. Het werkt goed op elk deel van het lichaam en is zeer effectief voor donkere haartjes. U kunt zich verheugen op een schone, gladde huid wanneer uw ongewenste haar is verwijderd met een diodelaser. De laserbehandeling kan een klein ongemak veroorzaken, het gevoel wordt

vaak beschreven als een 'elastiek-snap'-effect. Het gebied rond de behandelde haarzakjes is rood en gezwollen, een teken dat de haarzakjes op de behandeling hebben gereageerd. Om een goed resultaat te bekomen zullen gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig zijn, reken op een vermindering van 80 tot 95%. Blonde en donshaartjes hebben gemiddeld 3 extra behandelingen nodig

VOORZORG NAZORG
* Voor een optimaal resultaat moet je huid zo natuurlijk mogelijk zijn ( geen zonnebank of net na vakantie ) * Enige roodheid en een lichte zwelling verdwijnt meestal na enkele uren. Met koude kompressen of het plaatsen van een icepack verdwijnt eventuele roodheid sneller.
* Gebruik geen zelfbruiners of spraytan 3weken voor de behandeling * De eerste twee weken na de behandeling lijken de haren gewoon verder te groeien. U mag gedurende deze periode de haren scheren.
* 1 maand voor de behandeling stoppen met waxen of epileren van de haren, scheren mag wel! * Na ongeveer twee weken vallen de haren uit en voelt de huid meteen veel zachter aan.
* Bij de eerste behandeling haargroei laten staan voor de intake en VÓÓR foto's * Bescherm uw huid nog zeker 1 maand tegen zonlicht om verkleuringen te voorkomen. SPF 30-50!
* Na de behandeling is enkel scheren van de haren van toepassing om de haargroei te stimuleren van de overblijvende haren voor een optimaal resultaat van de volgende behandelingen
* SCHEER de haren 48h voor je volgende behandeling zodat de haren kort maar toch ZICHTBAAR zijn!