Diode Ice Laser

Geen vervelende haartjes, irritaties, ingegroeide haren of pijnlijke Wax beurten meer!

De Diode Ice laser die wij gebruiken in ons instituut bevat 3 lasers, waardoor deze vervelende haartjes  zullen verwijdert worden. 

Na 1 behandeling zal u al het verschil merken!

 

 

HOE WERKT DE LASERBEHANDELING?

Lasers zenden een golflengte van licht uit met een specifieke enkele kleur. Wanneer dit gericht is op de huid, wordt de energie van het licht overgedragen op de huid en haarpigment melanine. Dit warmt op en beschadigt het omringende weefsel.

Maar om haar permanent te verwijderen en schade aan het omringende weefsel te minimaliseren, moet de laser op specifieke cellen worden gericht. Dit zijn de stamcellen van de haarzakjes, die in een deel van het haar zitten.

ZAL HET HAAR PERMANENT VERWJDERD ZIJN?

Laserbehandeling kan de dichtheid van het haar permanent verminderen of ongewenst haar permanent verwijderen.

Permanente vermindering van de haardichtheid betekent dat sommige haren na een enkele kuur zullen teruggroeien en dat je meerdere laserbehandelingen zult nodig hebben.

Permanente ontharing betekent dat geen van de haren in het behandelde gebied teruggroeit na een enkele kuur en dat er geen doorlopende lasertherapie nodig is.

Of haar permanent wordt verwijderd of alleen maar in dichtheid wordt verminderd, wordt beïnvloed door:

- de kleur en dikte van de te behandelen haren

- de kleur van de huid van de patiënt

- het type en de kwaliteit van de gebruikte laser

Als u echter grijze haren heeft, die geen melaninepigmentatie hebben, werken de momenteel beschikbare lasers niet.

 

De resultaten van iedereen zijn ook anders. Hoe je haar vermindert en hoe lang dit zo blijft verschilt per persoon.

De meeste patiënten hebben verscheidene behandelingen nodig. Sommige zien lange aanhoudende resultaten die jaren duren. Andere personen hebben mogelijk meerdere behandelingen nodig na verloop van tijd om hun haaruitval te behouden. Het is onmogelijk om van tevoren bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn of hoe lang ze zullen aanhouden.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

De diodelaser heeft een hoog slagingspercentage en biedt een permanente oplossing voor ongewenst haar. Het werkt goed op elk deel van het lichaam en is zeer effectief voor donkere haartjes. U kunt zich verheugen op een schone, gladde huid wanneer uw ongewenste haar is verwijderd met een diodelaser. De laserbehandeling kan een klein ongemak veroorzaken, het gevoel wordt

vaak beschreven als een 'elastiek-snap'-effect. Het gebied rond de behandelde haarzakjes is rood en gezwollen, een teken dat de haarzakjes op de behandeling hebben gereageerd. Om een goed resultaat te bekomen zullen gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig zijn, reken op een vermindering van 80 tot 95%. Blonde en donshaartjes hebben gemiddeld 3 extra behandelingen nodig

 

LET OP : Hou er rekening mee dat de haargroei in sommige gevallen kan terugkomen ( in mindere mate ) Dit hangt van persoon tot persoon af, van hormonenschommelingen, of inname van bepaalde medicatie. Bij jonge mensen Bij sommige mensen kan dit al na 6-12 maanden, anderen na 5 jaar. Daarom raad ik aan om indien nodig onderhoudsbehandelingen te laten uitvoeren.