Welkom op onze blogpagina, waar we je alles vertellen over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Of je nu op zoek bent naar tips voor een stralende huid, informatie over de nieuwste beautyproducten of advies over welke behandeling het beste bij jou past, je vindt het hier allemaal. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en laat je inspireren door onze artikelen. Want schoonheid begint bij een goede verzorging en zelfvertrouwen!

SPF = BFF

De zon is heerlijk, maar helaas kan het ook schadelijk zijn voor onze huid. UV-stralen kunnen namelijk leiden tot vroegtijdige huidveroudering, pigmentvlekken en zelfs huidkanker. Dat is waarom het zo belangrijk is om je huid te beschermen met SPF.

Lees meer »

"Summer Glow: De kracht van Vitamine C voor een gezonde huid

De lente en zomer zijn de seizoenen waarin we weer volop genieten van de zon, maar ook waarin onze huid blootgesteld wordt aan meer schadelijke invloeden van buitenaf. Denk aan de UV-stralen, vervuiling en droge lucht. Daarom is het juist in deze periode extra belangrijk om onze huid goed te verzorgen en te beschermen. Een van de beste ingrediënten die je hierbij kunnen helpen is vitamine C.

Lees meer »