Crea Nails werd in 2009 opgericht door Lindsay.
Met meer dan 15 jaar ervaring is ze op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen in het vakgebied en schoolt ze zich continu bij in de nieuwste behandelmethoden en technieken.

Ze volgde in 2005 een cursus Nagelstyling als hobby tijdens haar laatste jaren Middelbaar.
Na haar Hogeschoolopleiding Hotelmanagement bleek al snel dat haar passie voor Nagels de overhand nam en startte ze in 2009 als bijberoep nagelstyliste 'aan huis'.
Het klantenbestand groeide al snel en werd thuis de logeerkamer omgebouwd tot Nagelstudio.
Hoewel Nagels haar passie was, kriebelde het toch om extra opleidingen te volgen om haar beroepskennis uit te breiden en meer behandelingen aan te kunnen bieden.
Zo volgde ze in 2012 een opleiding schoonheidsverzorging in de schoonheidsschool te Hasselt, gevolgd door vele andere cursussen die nu behoren tot het volledige aanbod van Crea Nails & Beauty.

Van de Logeerkamer naar een eigen pand in Kessel-lo ....
In 2018 Verhuisde Crea Nails van het kamertje thuis naar het allereerste pand in de Kerkstraat in Kessel-Lo.
Door de snelle groei in behandelingen en opleidingen werd dit pand al snel te klein en verhuisde ze naar een groter pand met een aparte behandelruimte, een ruime parking en ruimte voor opleidingen en shop voor nagelproducten in Linden.

Inmiddels is Crea Nails uitgebloeid tot Crea Nails & Beauty, een gevestigde waarde in het Leuvense waar kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.

Lindsay :

"Ik hecht heel veel belang aan een persoonlijke benadering, in alle eerlijkheid en met oog op duurzame resultaten!

Onze visie : Al onze klanten doen stralen, vanbinnen en vanbuiten!"