AHAVA


Multi Vitamine C -lijn

De Multi Vitamine C lijn van Ahava is over het algemeen geschikt voor alle huidtypes, maar het kan vooral gunstig zijn voor mensen met een doffe huid, tekenen van veroudering, of een ongelijkmatige teint. De formules zijn ontworpen om de huid te verhelderen, te versterken en te revitaliseren, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die streven naar een jeugdige uitstraling en een gezonde gloed.


Mineral Radiance-lijn

De Mineral Radiance lijn van Ahava is ontworpen om de huid een stralende en gezonde gloed te geven. Deze detox-lijn omvat producten die verrijkt zijn met mineralen uit de Dode Zee en andere natuurlijke ingrediënten om de huid te verhelderen, te egaliseren en te laten stralen. De formules helpen je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, beschermen je tegen Uv en Infrarood en geven de huid een jeugdigere uitstraling. Over het algemeen is de Mineral Radiance lijn geschikt voor alle huidtypes, maar vooral voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde, stralende teint.

MIS DEZE KANS NIET! 

- Nota: je bestelt 2 producten, je hoeft het Detox masker niet in je winkelmandje te zetten.

Youth Boosters

Pretinol -lijn

Apple Of Sodom -lijn 

Apple of Sodom is onze unieke & intrigerende plant terug te vinden aan de oevers van de Dode Zee. Deze plant staat bekend voor zijn giftig sap, maar ook voor zijn geneeskrachtige voordelen. Daarom koos AHAVA ervoor om het Apple of Sodom complex te gebruiken in zijn producten. Een echte anti-aging verzorging met een botox-like effect. 

Reinigers

Maskers en Peels

Serums

Dag en Nachtcrèmes

Oogverzorging