Medische Peels Image Skincare

Hoe werkt een chemische peeling?

Bij een chemische peel gaan we de oppervlakkige huidlagen gaan verwijderen. Deze bestaat vooral uit een laag van dode huidcellen, overtollig talg en onzuiverheden. Door deze huidlaag te gaan verwijderen gaan we de cellen gaan activeren om de celvernieuwing te versnellen en te stimuleren. Op deze manier gaan we huidproblemen zoals pigmentatie, huidveroudering, rosacea, acné en zonneschade kunnen aanpakken en ga je de aanmaak collageen en elastine gaan stimuleren, wat zorgt voor een jeugdigere huid!

Vanaf wanneer zie je resultaat?

Na een EERSTE behandeling waarneem je al zichtbare verbetering! De huidstructuur is fijner, egaler en een frisse teint komt tevoorschijn!

*Tijdens een "Eerste behandeling + Huidanalyse" gaan we jou de juiste peelbehandelingen adviseren en je begeleiden in het samenstellen van een juiste dagelijkse routine. We passen de Medische Peels aan naar de noden van jouw huid om zo de gewenste resultaten te behalen in jouw huidverbeteringstraject.  Een chemische peeling kunnen we op verschillende diepten uitvoeren (licht, medium of diep), afhankelijk van de diepte van de huidschade.. Dit is een non-invasieve behandeling met snel resultaat.

Huidverbetering is geen quick-fix zoals botox of fillers, het vergt commitment en continuïteit om op lange termijn mooie resultaten te bekomen om de huid te gaan verjongen.

Iedereen wil toch met een mooie huid ouder worden, toch? De beste resultaten behaal je door in kuurverband te werken. Dit is een intensieve work-out voor je huid, waar je gedurende 4-5sessies om de 2weken langskomt voor een peel. 

 

Interesse in deze behandeling, Boek dan hier je afspraak!

* Zichtbare verbetering van de huid na 1 behandeling.

Uitgevoerde behandeling : Signature Facelift Peel

De huid is egaler, heeft haar natuurlijke glans terug

Droogtelijntjes op het voorhoofd zijn verdwenen

Waar moet ik rekening mee houden VOOR de behandeling?

* 24u voor de behandeling geen bloedverdunnende medicijnen
* Geen zonnebank/zonnebaden voor de behandeling
* 24u geen Vitamine supplementen innemen
* 2weken voor de behandeling GEEN fillers of botox
* Geen cortisonezalf gebruiken voorafgaand de behandeling

Wat NA de behandeling?

* 2weken wachten met Botox of Fillers
* 24u geen watercontact
* 2 weken geen zonnebank of zonnebaden
* Elke dag SPF30/50 gebruiken

Wanneer mag ik de behandeling niet ondergaan?

* Diabetes
* Hemofilie
* Chronische huidziekte
* Zwangerschap / Borstvoeding
* Huidallergieën
* Immuunstoornis
* Chemo
* Recente littekens

Zal mijn huid vervellen? ( PEEL )

Dat hangt van persoon tot persoon af, en van de gebruikte peeling. Bij sommige peelings is er een iets langere hersteltijd nodig. Krijg je last van vervelling? Na ongeveer een week ben je ervan verlost.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig om resultaat te zien?

Hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 5 á 6 behandelingen in kuurverband, elke 2-4 weken, nodig voor een zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden.