De HydraGlow facial behandeling is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling heeft een exfoliërende en hydraterende werking. Ze wordt ingezet als dieptereiniging, het verweken en verwijderen van zwarte puntjes en als dermabrasie ( verwijderen van dode huidcellen)

De behandeling is een combinatie van een krachtige vacuüm-dermabrasie met een speciale kop, deze zorgt voor het diep insluizen van een reinigend en peelend serum welke glycolzuur of salicylzuur bevat .

Deze serums zullen onder vacuümdruk de huid en poriën diep en intensief reinigen (schoonspoelen en peelen), de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen.

 

Zoals de naam het zegt krijgt de huid onmiddellijk na de behandeling een mooie GLOW door de werkzame stoffen en intense hydratatie. Er wordt direct een langdurige boost aan de huid wordt gegeven; reiniging, exfoliatie, hydratatie, huidvernieuwing van de epidermis, stimulatie van de fibroblasten en aanmaak van collageen.

Deze behandeling is Huidverbeterend op lange termijn en in combinatie met een Medische Peel, Bio-microneedling of Dermaplaning  bekom je nog sneller en betere resultaten!