Dermaplaning

Heb je last van een Doffe , Vale huid? Of heb je last van "Peach Fuzz' of vervelende donshaartjes op je gelaat? Dan is deze behandeling geschikt voor jou!

Wat doet Dermaplaning?

Een opeenstapeling van dode huidcellen en onzuiverheden en donshaartjes geven je huid alvast een doffe teint. Dermaplaning is het wegschrapen van deze dons en dode huidcellen met een steriel chirurgisch mesje, waardoor je huid weer een GLOW krijgt, rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden, alsook acnelittekens vermindert en pigmentatie verheldert voor een frisse uitstraling!

Je verzorgingsproducten worden ook beter opgenomen door je huid, waardoor je ook sneller resultaten boekt , en je make-up heel egaal en mooi kan aangebracht worden.

Komen de haren donkerder of dikker terug na de behandeling?

Klanten zijn soms bang dat deze haren achteraf donkerder en dikker terug groeien, maar dat is een fabeltje. 

Soms lijkt het echter wel zo. Dat komt dan omdat het donshaartje voor de behandeling in een punt uitloopt. Als het donshaartje na de behandeling weer begint te groeien zal dit haartje in eerste instantie met het stompe, afgesneden deel te voorschijn komen. Hierdoor lijkt het dikker. Maar bij het groeien gaat dit weer in diezelfde punt uitlopen. De donshaartjes komen dus niet donkerder en dikker terug. Neen, ze komen in net dezelfde structuur terug.

Alle voordelen even op een rij:

  • verwijderd dode huidcellen
  • verwijdend donsharen (vellus haren)
  • verfijnt fijne lijntjes, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpels
  • verhelderd oppervlakkige pigmentvlekken 
  • verhelderd de huidskleur
  • bevorderd de aanmaak van collageen en elastine
  • bevorderd het verwijderen onzuiverheden
  • geeft de huid een GLOW

Dermaplaning werkt huidverjongend en zorgt voor een betere opname van je verzorgingsproducten!

COMBINATIES

Om het meeste resultaat uit je afspraak te halen raad ik altijd aan om een combinatie van 2 behandelingen uit te voeren. Hierdoor kan de ene behandeling de andere aanvullen. Kijk bij het online boeken van je afspraak onder “combinatiebehandelingen” en krijg een mooie korting.