Steun ons #Corona-Crisis

Sale!

#ACTIE set : Shine Bright

€ 91,00 € 78,51
Sale!

#ACTIE set : Shine Bright

€ 91,00 € 78,51

Shine bright, ook tijdens quarantainetijd 

 • Nu met 10% korting
 • Gratis sheet mask & kaartje

 

Shine bright like a diamond! Ondanks dat dit een grauwe periode is, hoeft je huid er niet zo uit te zien. De ILUMA - Intense Brightening Cleanser maakt je huid grondig schoon en licht de huid als het ware op wat die felgebeerde glow tevoorschijn tovert. Verwen jezelf daarna met het I MASK - Firming Transformation Mask die de huidconditie optimaliseert en vitaliseert, waardoor jouw glow langer zichtbaar blijft. Niet voor niets één van onze topduo's! 


  Spread love, share your skincare
  Stuur het gratis I MASK - Anti-Aging Hydrogel Sheet Mask samen met het kaartje op naar een dierbare. Zo verspreiden we in deze lastige periode een beetje extra liefde én een beetje skincare!

  ILUMA - Intense Brightening Cleanser is een unieke gel-to-milk cleanser, waarmee je dagelijks effectief de huid kunt reinigen en make-up kunt verwijderen. De zachte textuur droogt de huid niet uit en zorgt tijdens het reinigen voor een mooie stralende teint.

  I MASK - Firming Transformation Mask helpt je huid weerstand te bieden aan stress en zorgt voor een stralend gezonde huid. De zorgvuldig samengestelde mix van ingrediënten geeft je huid nieuwe energie.

  I MASK - Anti-Aging Hydrogel Sheet Mask is de ultieme quick-fix hydratatie en anti-aging boost. Dit sheet mask is verrijkt met plantextracten, peptides en antioxidanten.

  Voordelen

  • Shine bright, ook tijdens quarantainetijd 
  • Nu met 10% korting
  • Gratis sheet mask & kaartje