• Gratis verzending vanaf 50€ ex btw.
  • Kwaliteit aan betaalbare prijzen
  • Snelle levering
  • Geschenk bij elke bestelling

Powderbrows

Powderbrows is een nieuwe techniek van Semi-permanente make-up toegepast met een machinale nano-naald. Deze zorgt voor een zacht poedereffect. Dit blijft gemiddeld 1,5-2 jaar goed en is dus niet permanent.

Welke techniek wordt hier toegepast?

Het is een techniek dat aanleunt bij tatoeëren, maar het effect is natuurlijker. Door het tatoeëren van duizenden nano-stipjes creëren we een mooi poedereffect . Deze techniek is ideaal voor vrouwen die wel eigen wenkbrauw haartjes hebben, maar toch meer shape en kleur wensen.

Kan ik de vorm zelf bepalen?

Ja, Als voorbereiding op de behandeling wordt de vorm eerst uitgetekend met een potlood. Dit op basis van uw botstructuur en bepaalde punten in het gezicht. Tijdens het uittekenen krijgt u het resultaat een aantal keer te zien in de spiegel. Indien er zaken zijn dat u wenst aan te passen doen wij dat onmiddellijk.

Gaan de wenkbrauwen er onnatuurlijk uitzien?

Neen, meteen na de behandeling is het resultaat al zeer natuurlijk, de eerste 3 dagen zal de kleur nog donkerder zijn, maar vervaagt geleidelijk . Het resultaat van de eerste behandeling is zichtbaar na ongeveer 2 weken.