Wegens de Corona maatregelen kan de levering iets langer op zich laten wachten. Wij doen ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te leveren. BESTELLINGEN Gemeente LINDEN & KESSEL-LO kunnen aan huis gebracht worden!

Dermapen - Microneedling Therapy

MICRONEEDLING met de DERMAPEN is een niet-invasieve methode (zonder snijden, littekens of bloed ) dat kan toegepast worden voor verschillende huid problemen.

 

GELAAT :

 •  acne littekens of littekens van andere oorsprong
 •  grove porieën of grove huidstructuur 
 •  mee-eters en onzuiverheden of verstopte poriën 
 •  Algemene Huidveroudering en/ of huidverslapping eventueel rokershuid): huidverjongende behandeling 
 •  fijne lijntjes (expressielijntjes) en rimpels: natuurlijke botoxbehandeling 
 •  Vermoeide, gewollen en verkleurde wallen/ogen én droge, verouderde lippen
 •  Doffe huid zonder glow: droge of vettte huid of couperose huid 
 •  Droge lippen met lijntjes en minder pigment 
 •  verslapte huid 
 •  Over Pigmentatie en zonbeschadiging of zwangerschapsmasker 

 

 • Dermapen werkt huidverbeterings-gericht, maar ...

! ook bepaalde problematieken zoals uitdunnend hoofdhaar, striemen of cellulitis op het lichaam kunnen ermee behandeld worden. De naaldjes op de dermapen zijn voor ieder toepassingsgebied verschillend, alsook de serums of serumcocktails. de producten die ingebracht worden, zijn 100% veilig voor het lichaam, en zijn veelal een combinatie van pure vitaminen. 


DERMAPEN, DE NIEUWSTE TECHNIEK OP GEBIED VAN MESOTHERAPIE OF MICRONEEDLING.


Behandelen met een Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te voorzien van zeer geconcentreerde vitamine preparaten. De Dermapen is de verbeterde versie van en heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.


WERKING DERMAPEN (MICRO-NEEDLING THERAPIE)


De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘openen’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren, en toediening van geconcentreerde serums of vitamine-cocktails mogelijk te maken. Het natuurlijke herstelproces van de huid komt vanuit de diepte in de huid op gang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

   

  BEHANDELFREQUENTIE DERMAPEN


  De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken.

  Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Net als bij micro-needling therapie, microdermabrasie en andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 5 á 6 behandelingen in kuurverband, elke 2-4 weken, nodig voor een zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Dermapen zal een boost zijn voor uw huid.

   


  «   »