HYALURON PEN

( FILLER ZONDER NAALD)

 

De nieuwe age-loving treatment zonder naald!

Met de hyaluron pen kunnen we meerdere zones aanpakken en behandelen, zo is de hyaluron pen perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels!

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af waardoor de lippen steeds smaller worden en we meer rimpeltjes krijgen. Door weer hyaluronzuur in de huid te brengen word de huid weer strakker en de lippen voller.

De hyaluron pen is zonder naald, en wordt op de huid geplaatst waar we het hyaluron inschieten met een luchtdruk pen. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi.

In de salon werk ik alleen met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het is daarom uitermate geschikt voor het gelaat, met de hyaluron pen is het de perfecte behandeling om op een natuurlijk & veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen!

– In één behandeling weer een frisse en jonge uitstraling  – Het natuurlijke karakter en de vorm van het gezicht blijven behouden
– Gegarandeerd veilige behandeling

 
WELKE RIMPELS WORDEN BEHANDELD MET FILLERS?

De rimpelzones die voor een filler behandeling in aanmerking komen zijn:

– Lippen opvullen
– Rokerslijntjes
– Marionetlijnen
– Neus-lippenplooi

 

WAT MOET JE NOG MEER WETEN OVER FILLERS : 

Rond je dertigste wordt je huid door veroudering minder elastisch. Ook met hormonen, zon en roken zijn belangrijke oorzaken. De natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur neemt af, waardoor de huid minder vocht en vet vasthoudt.


Tijdelijke fillers herstellen het natuurlijke volume en vervagen rimpels. Onze cosmetisch artsen streven naar een optimaal resultaat: een frisse en vriendelijke maar bovenal natuurlijke uitstraling.

 
 

Het bestanddeel dat het volume herstelt heet hyaluronzuur, een biologisch afbreekbaar molecuul dat na enkele maanden vanzelf uit het lichaam verdwijnt.

 

Rimpels vervagen of verdwijnen zelfs helemaal als gevolg van een behandeling. Direct na de behandeling begint de filler te werken en zijn rimpels verzacht of zelfs helemaal verdwenen. Na 4 weken is het effect maximaal omdat eventuele (lichte) zwellingen dan verdwenen zijn. Ook de huid wordt steeds gladder.

 

– Resultaat houdt 4 tot wel 6 maanden aan (afhankelijk van het behandeldegebied)
– Klanten voelen zich meer ontspannen, jonger en zelfverzekerder
– Behoud natuurlijke uitstraling
– Snelle behandeling
– Veilig: geen nadelige consequenties op lange termijn
– Vrijwel pijnloos door gebruik van de hyaluronpen

 

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN FILLER BEHANDELING?

Een filler behandeling is snel en eenvoudig en duurt in totaal ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijk van welke delen van het gezicht worden behandeld. Ik neem uiteraard wel de tijd voor je en leg vooraf in detail uit hoe de behandeling zal verlopen.

Ik breng vervolgens met de naaldloze pen de vloeistof in onder het huidoppervlak. Dit gaat met een hoge druk, maar de behandeling zo goed als pijnloos.

Na de filler behandeling mag je geen warme draken en alcohol drinken. Ook mag je 78 uur niet in de zon of onder de zonnebank. Verder raad ik je aan om het eerste uur na de behandeling geen crème of make-up te gebruiken. 

Het effect is direct na de behandeling zichtbaar , maar de zwelling neemt nog met minstens de helft af. Om het effect te behouden adviseer ik je een nieuwe behandeling te ondergaan na een 2-4 tal weken, 

Na 1 behandeling van 1 ml, neemt de zwelling nog tot 70% af, 1 ml hyaluron is niet zo veel, en gaat als het ware een bouwlaag vormen voor verdere behandelingen.

Het resultaat van de eerste behandeling is pas merkbaar na 1 maand, als de hyaluron zich mooi heeft verspreid in de lip en gehecht is aan het weefsel.

Naar mate je meer behandelingen doet, ga je meer resultaat boeken, je bouwt op in laagjes, de nieuwe hyaluron gaat binden aan de hyaluron van de vorige sessie en zo gaan we volume opbouwen.

WATER drinken is essentieel voor het behoud van een mooi resultaat!!!! Hyaluron heeft een groot waterbindend vermogen, Hoe meer water je drinkt, hoe beter de resultaten!!!

 

Waterafdrijvers zoals Koffie, Thee, Alcohol en dergelijke ( ook Teatox) kunnen het effect van de fillers verminderen, omdat het lichaam dan geen water ophoudt.

 

Ik raad steeds aan om een tweede sessie in te boeken, waarom? Na de eerste sessie , zeker als je nog nooit fillers hebt gehad, gaat het gewenste resultaat nog niet behaald zijn door de kleine hoeveelheid hyaluron.

 

NATURAL LOOK GARANTIE

Ik vind het belangrijk dat het natuurlijke karakter van je gezicht behouden blijft. Je krijgt dus géén ‘plastic face’ en na de behandeling kun je de spieren in je gezicht op een natuurlijke manier bewegen.

 

CONTRA-INDICATIES :

( wanneer is het niet aangeraden om fillers te gebruiken)

 

- Zwangerschap

- Hyaluron-allergie of Eiwit-allergie

- Koortsblaas

- Diabetes

- Tijdens antibiotica behandeling ( min. 2 weken wachten )

- Bij inname bloedverdunners