• Gratis verzending vanaf 50€ ex btw.
  • Kwaliteit aan betaalbare prijzen
  • Snelle levering
  • Geschenk bij elke bestelling

Huidanalyse | Eerste behandeling

Elke eerste gelaatsbehandeling start met een uitgebreid intake gesprek.

Deze behandeling start met een huidanalyse met de Lightskin waarin we samen bespreken aan welk huidprobleem jij wilt werken en het Lightskin huidanalyse toestel gaat mij vertellen in welke staat jouw huid zich momenteel bevindt.

Afhankelijk van jouw verwachtingen en de resultaten van de huidscan geven we persoonlijk advies en is er een gamma aan aangepaste huidverbeterende behandelingen om uit te kiezen als eerste behandeling. Tijdens deze eerste behandeling leg ik je uit welke thuisproducten het best geschikt zijn om jouw huidconditie te optimaliseren

* Wist je dat: 70% van het resultaat in je huidverbeteringstraject bereikt wordt met een goede thuisverzorging met de juiste producten?

Ik help jou graag verder naar een gezonde en stralende huid met een combinatie van salonbehandelingen en aangepaste thuisproducten zodat jij vol zelfvertrouwen het salon kan verlaten!

*Op deze foto staat een mooi voorbeeld van een analyse van vóór de huidverbeteringskuur voor pigmentatie en ná een kuur van 5 behandelingen afgebeeld. Op 25/10/21 vóór de eerste behandeling zie je dat op een schaal van 1-100% (1=zeer slecht , 100%=perfect) de huidconditie 30% bedraagt. Na de kuur op 22/2/22 hebben we de scan opnieuw gedaan en zien we een verbetering van 19%  ! Dit is een zeer mooi resultaat behaald op slechts 4 maanden met Lightening peels in combinatie met de juiste dagelijkse thuisverzorging met aangepast producten! Pluspunt voor deze klant, rimpels zijn eveneens verminderd met een verbetering van 20%!!!