• Gratis verzending vanaf 50€ ex btw.
  • Kwaliteit aan betaalbare prijzen
  • Snelle levering
  • Geschenk bij elke bestelling
HOME » Contact & Reviews

contactformulier

.

Plaats hier jouw Review

Reactie plaatsen

Reacties

Annick Roels
10 maanden geleden

Ik ben al een hele tijd klant voor mijn nageltjes en voor mijn gezichtsverzorging en ik ga nooit meer op een ander ! Super professionele, uiterst snelle service, altijd met de glimlach en leuke babbel. Lindsay is top !

Hilde
een jaar geleden

Dankzij Lindsay heb ik steeds mooie, verzorgde nagels. Soms in een kleurtje, dan weer een eenvoudige French. Ze zal je nooit pushen naar de ene of andere kleur of stijl toe. Maar weet je niet wat kiezen (zoals ik vaak), dan helpt ze je graag op weg. Ik laat haar ook regelmatig mijn wenkbrauwen bijwerken, meestal ben ik dat zelfs vergeten te vragen bij het boeken van mijn afspraak, maar dat kan er dan voor haar altijd nog wel bij. Aanrader!

Chris Zeegers
een jaar geleden

Aanrader !!! Gezellige ongedwongen sfeer. Alles kan ook als je het sober en gedistingeerd wilt houden zodat niet eerst je nagels verschijnen en dan pas jijzelf. Goed bereikbaar en grote parking.

Lies Verlinden
een jaar geleden

Al jaren vaste klant en nog nooit teleurgesteld geweest. Altijd prima nageltjes en gezichtsbehandelingen, en dit voor een interessante prijs. Hou zeker ook de Instagram in het oog voor leuke ideetjes en acties.
Eenhoorns, poezen of zeemeerminnen op je nagels? Lindsay kan dat. Liever een strakke french? Lindsay kan dat. Kiezen uit de vele kleurtjes? Lies kan dat niet.
:) :) :)

Joostens Kristel
een jaar geleden

Elke maand kom ik voor mijn nagels en elke maand heb ik een nieuw idee dat Lindsay weer perfect uitvoert! Ik vertrek dan ook steeds met een mega grote glimlach op mijn gezicht. Bedankt!
Ps: en CreaNails heeft de kunst om je echte nagels niet kapot te maken wat bij veel andere nagelstudio wel het geval is.
Ik ben al jaren een vaste en vooral heel gelukkige klant. 💜

delphine baudon
een jaar geleden

Echt een plezier bij Lindsay te gaan, ze werkt heel nauwkeurig, snel en ze is heel creatief.
Een echte aanrader!!! x

Nele
een jaar geleden

Super vriendelijk. Mooie nagels en super goede producten. De opleidingen zijn ook heel leuk om te doen.

Helga
een jaar geleden

Supertoffe madam die haar job heel goed kent. Spijtig genoeg is de afstand voor mij te ver ( Lummen - Leuven) want zou er nooit weggebleven zijn als ik niet verhuisd was. Ik was een contente klant. Lindsay doe zo verder

Roselien
een jaar geleden

Creanails is simpelweg the place to be. Ik ben nog nooit ontevreden buiten gewandeld en Lindsay staat je steeds met een glimlach op te wachten. Ze werkt met kwaliteitsvolle materialen, verzorgd en netjes. Ook bij vragen staat ze jou met plezier te woord. Ik ben er zo tevreden over, dat ik met er met plezier een uur naartoe rijd. Dat zegt genoeg denk ik ;-).

Kitty
een jaar geleden

Toffe madam!
Prachtigren sterke nagels!
Geen parkeer problemen.
Een aanrader!